Er zijn deze week een hoop ontwikkelingen geweest bij WebStudyo. Er wordt veel onderzoek gedaan naar het opstarten van een bedrijf en wat daar allemaal bij komt spelen. We zetten ze even op een rijtje.

RECHTSVORMEN

Denk aan een rechtsvorm die moet worden worden gekozen wanneer WebStudyo wordt geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Daarbij spelen natuurlijk ook de kosten van de verschillende rechtsvormen. Natuurlijk willen we als studenten bij WebStudyo zo goedkoop mogelijk een bedrijf opstarten en onderhouden. Ook moeten we er rekening mee houden dat er tijdens tentamenweken waarschijnlijk minder activiteit is binnen het bedrijf en dit dus geld zal gaan kosten.

Inmiddels worden er afspraken gemaakt met vrienden en familie die verstand hebben van deze zaken en die ons kunnen adviseren op het gebied van rechtsvormen. Ook wordt er een adviesgesprek ingepland met de kamer van koophandel waaruit we een advies willen halen over de goedkoopste, maar ook zeker de efficientste rechtsvorm die we kunnen kiezen als groep studenten.

TECHNISCH

Op technisch gebied worden er ook ontwikkelingen gemaakt. Vandaag zijn we onder het genot van een glaasje bier de website van WebStudyo in elkaar gaan zetten. De website waar u zich nu bevindt is daar het resultaat van. Er is door middel van WordPress een mooi thema geinstalleerd speciaal voor startups zoals wij. Het technische werk op de website is grotendeels gedaan door Albert van Kiel en Max van Hasselt, terwijl Tom Scholten bezig was met het sociale en communicatieve gedeelte van de website.

Op de website wordt de bezoeker nu over gehaald om voor WebStudyo te kiezen en kan vervolgens direct vanaf de website contact worden opgenomen. WebStudyo zal proberen zo snel mogelijk te gaan reageren op deze berichten en snel aan de slag te gaan met een oplossing voor uw ICT-probleem.

Ook zijn er vandaag emailadressen opgezet voor alle werknemers en een publieke email voor het bedrijf. WebStudyo is vanaf nu via de email bereikbaar via info@webstudyo.nl.

KLANTEN

Langzaam beginnen er ook klanten aan te komen. Via de netwerken van de werknemers hebben we inmiddels al twee mogelijke klanten weten te werven. We zullen aankomende week met hen contact op nemen om te gaan praten en verdere zaken te doen.

Er zal volgende week een nieuw blogbericht verschijnen, maar tot dan.

Proost.

 

Categorieën: WebStudyo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

WebStudyo

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

We zijn er trots op om met u te mogen delen dat de inschrijving van WebStudyo vanaf vandaag officieel is! Deze middag zijn Albert van Kiel, Max van Hasselt en Tom Scholten met zijn drieën Lees verder…

WebStudyo

Logo Design en Kamer van Koophandel

Bij WebStudyo zijn we in rep en roer met het officieel maken van het bedrijf. De afgelopen weken zijn er een hoop ontwikkelingen geweest en graag zouden we je erover willen vertellen in dit gloednieuwe Lees verder…

WebStudyo

Het Opstarten van WebStudyo.

Vandaag op 5 september 2017 is het idee uitgewerkt van het opstarten van een bedrijf in ICT-gerelateerde oplossingen van drie vrienden die 2 jaar geleden samen begonnen zijn aan de studie HBO-ICT: Software Engineering op Lees verder…