We zijn er trots op om met u te mogen delen dat de inschrijving van WebStudyo vanaf vandaag officieel is! Deze middag zijn Albert van Kiel, Max van Hasselt en Tom Scholten met zijn drieën richting de Amsterdamse vestiging gegaan de Kamer van Koophandel om hun in te schrijven in het handelsregister als een ‘Vennootschap Onder Firma (VOF)’. Achteraf zijn zij dit gaan vieren onder het genot van een biertje.

Inschrijving Inschrijving

 

Categorieën: WebStudyo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

WebStudyo

Logo Design en Kamer van Koophandel

Bij WebStudyo zijn we in rep en roer met het officieel maken van het bedrijf. De afgelopen weken zijn er een hoop ontwikkelingen geweest en graag zouden we je erover willen vertellen in dit gloednieuwe Lees verder…

WebStudyo

WebStudyo is nu Online!

Er zijn deze week een hoop ontwikkelingen geweest bij WebStudyo. Er wordt veel onderzoek gedaan naar het opstarten van een bedrijf en wat daar allemaal bij komt spelen. We zetten ze even op een rijtje. Lees verder…

WebStudyo

Het Opstarten van WebStudyo.

Vandaag op 5 september 2017 is het idee uitgewerkt van het opstarten van een bedrijf in ICT-gerelateerde oplossingen van drie vrienden die 2 jaar geleden samen begonnen zijn aan de studie HBO-ICT: Software Engineering op Lees verder…